وکیل کلاهبرداری – امیر جوادی : کلاهبرداری به عنوان یکی از مهم ترین جرایم مالی شناخته می شود. جرمی با ابعاد حقوقی پیچیده و متعدد که از طریق فضای مجازی نیز قابل تعریف است. تخصص اصلی وکیل کلاهبرداری رسیدگی و پیشبرد پرونده هاییست که حول محور جرم کلاهبرداری می چرخند. وکیل کلاهبرداری با اشراف کامل بر قوانین و جزئیات قانونی که در این زمینه وجود دارد و با آگاهی از رویه های قضایی موجود می تواند بهترین نتایج را برای موکل خود رقم زده و یک دادرسی عادلانه را به همراه داشته باشد.
چه در مقام مجرم باشید و چه در جایگاه یک شخص مالباخته قانون جمیع جهات مؤثر را در نظر گرفته و به دنبال عادلانه ترین حکم است، حکمی که با توجه به اوضاع و احوال پرونده صادر شده و از بازدارندگی کافی نیز برخوردار باشد. به نظر شما دایره ی اختیارات و توانایی های وکیل کلاهبرداری چگونه است؟ وجه افتراق وکیل کلاهبرداری با سایر وکلا در چیست؟ در ادامه با وکیل جوادی همراه باشید.
کلاهبرداری به چه معناست؟
از منظر حقوقی کلاهبرداری به معنای بردن مال غیر با توسل به فریب و وسایل متقلبانه می باشد. پس در رابطه با کلاهبرداری با دایره ی متعددی از جرایم مواجه هستیم. چرا که در کنار کلاهبرداری ممکن است با جرایمی نظیر جعل اسناد نیز روبرو باشیم. کلاهبرداری با سرقت متفاوت است و در واقع جرم کلاهبرداری به دنبال مانورهای متقلبانه و فریب افراد شکل می گیرد .نکته ی مهمی که در این میان وجود دارد، در جرم کلاهبرداری فرد قربانی با رضایت مال خود را به دست دیگری می سپارد.
کلاهبرداری می تواند مصادیق مختلف و متعددی داشته باشد. در گذشته روش های کلاهبرداری چندان پیچیده نبود. ولی در سال های اخیر با گسترش و توسعه ی اینترنت و فضای مجازی ارتباطات بیشتری بین افراد شکل گرفت که بالتبع آن ارتکاب جرم کلاهبرداری نیز آسان تر و راحت تر شد. زیرا فریب افراد و تقلب در فضای مجازی به مراتب راحت تر است. افراد در فضای مجازی می توانند به راحتی هویت اصلی خود را پنهان کرده و با قربانیان و طعمه های خود وارد معامله شوند.
در جرم کلاهبرداری دو عنصر بسیار مهم وجود دارد:
- فریب و مانور متقلبانه به منظور سوءاستفاده از اعتماد افراد.
- دریافت وجوه غیرقانونی و نامشروع از مالباختگان .
به عبارت دیگر برای اثبات جرم کلاهبرداری بایستی ابتدا دو عنصر بالا را به اثبات رساند. در صورتی که یکی از دو عنصر بالا تعریف نشود جرم کلاهبرداری محقق نخواهد شد. از نظر قانونی جرم کلاهبرداری جرمی مقید به نتیجه به حساب می آید. به طور کلی نکات حقوقی بسیار زیادی در این رابطه وجود دارد که در روند رسیدگی به پرونده و صدور حکم دادگاه تأثیرگذار خواهد بود.
وکیل کلاهبرداری متخصص
کلاهبرداری در ابتدای امر جرم ساده ای به نظر می رسد و شاید به تخصص چندانی نیاز نداشته باشد. تمامی وکلای پایه یک دادگستری صلاحیت قانونی ورود به چنین پرونده هایی را دارا هستند. در کارنامه ی کاری هر وکیلی ممکن است یک یا چندین مورد پرونده ی کلاهبرداری نیز وجود داشته باشد.
اما امروزه شاهد جرایمی هستیم که تا پیش از این تعریف نشده بودند و نظیر آن وجود نداشته است. چنین جرایمی از نظر پیچیدگی و تخصص در سطح بسیار بالاتری نسبت به پرونده های معمولی قرار دارند. چرا که با توسعه و پیشرفت تکنولوژی روش های ارتکاب جرم کلاهبرداری تغییر کرده و پیچیده تر از گذشته شده است. قطعا در چنین شرایطی تخصص و تجربه ی وکیل حرف اول را می زند. عموما وکلایی که در شاخه ای خاص و مشخص به صورت تخصصی فعالیت می کنند از باب تجربه و دانش و آگاهی به مراتب توانمند تر و مجرب ترند.
در رابطه با وکیل کلاهبرداری صحبت از تخصص و تجربه ای است که در گذر سال ها فعالیت و مطالبه در چنین پرونده هایی به دست آمده است؛ کلاهبرداری جرمیست با ابعاد پیچیده و نکات حقوقی فراوان . همانطور که پیشتر هم اشاره کردیم به موازات جرم کلاهبرداری می توان شاهد جرایم دیگری نیز بود. در نتیجه با تعدد جرایم مواجه هستیم و این در نوع مجازات مجرم تأثیر گذار خواهد بود.
از طرفی در جرم کلاهبرداری اینترنتی مقوله به مراتب پیچیده تر است و مستلزم نکات قانونی بیشتری خواهد بود. زیرا نحوه ی ارتکاب جرم و پیگیری مجرمین و همچنین روش های اثبات جرم متفاوت است. در نتیجه رسیدگی به چنین پرونده هایی نیازمند وکلایی متخصص و باتجربه در این حوزه می باشد.
پیگیری و قبول پرونده
با شکل گیری و گسترش ارتباطات انسانی و روی کار آمدن اینترنت و فضای مجازی شاهد آماری گسترده از جرم کلاهبرداری هستیم. جرمی با ابعاد مختلف و تبعات و آثار حقوقی متعدد که نیازمند بررسی های دقیق تری می باشد. قوانین ایران جرم کلاهبرداری را مقید به نتیجه بیان کرده اند. به این معنا که اثبات جرم مستلزم حصول نتیجه است. از طرفی ارزش گذاری اموال و نحوه ی رد مال از مواردیست که بایستی به آن توجه داشت.
تشخیص نوع جرم ، نحوه ی شکایت ، نحوه ی اقامه ی دعوی ، نوع دفاعیات ، نحوه ی تنظیم لوایح ، اعتراض به احکام صادره از سوی دادگاه ، اثبات جرم ، اثبات برائت موکل و به طور کلی پیشبرد پرونده از جمله تخصص های وکیل کلاهبرداری به شمار می رود. در نظر داشته باشید هر یک از این موارد در روند رسیدگی به پرونده ی شما تأثیرگذار بوده و می تواند نقشی مهم در صدور احکام عادلانه داشته باشد. ضمن اینکه حضور یک وکیل حرفه ای و باتجربه در این امر می تواند از اطاله ی دادرسی جلوگیری نموده و در راستای احقاق حقوق موکل کارساز باشد.
%%
my web site – seo service uk (kangwonhanwoo.co.kr)
[…] صورتی که به دنبال ارتکاب جرم جعل امضا جرایم دیگری نظیر کلاهبرداری صورت بپذیرد، مجازات های جداگانه ای برای هریک از آنها […]