تریدر کیست؟

تریدر (Trader) یا معامله گر به شخصی گفته می شود که به صورت حرفه ای و تخصصی در بازار های مالی دنیا اقدام به خرید و فروش و معامله می نماید. شاید بتوان گفت در حال حاضر نریدر یکی از پردرآمدترین و موفق ترین مشاغل دنیا شناخته می شود. تریدر ها می توانند به صورت اختصاصی برای خودشان فعالیت کنند و یا به سایر افراد و یا شرکت های تجاری مشاوره های تخصصی ارائه دهند.

تحلیل و پیش بینی درست بازار مهم ترین تخصصی است که هر تریدری بایستی آن را کسب کند. در واقع مهارت تحلیل مهم ترین ویژگی هر تریدر شناخته می شود. او بایستی بتواند به دور از احساسات و بر پایه ی واقعیات موجود سریع ترین و درست ترین تصمیمات را اخذ کند. چرا که قیمت ها به صورت لحظه ای در حال نوسان است و ممکن است سود زیادی را از دست بدهد. دنیای ارز دیجیتال دائما در حال نوسان است و تحولات آن را به راحتی نمی توان پیش بینی نمود. اما تریدر ها به کمک تجربه و استراتژی خود می توانند بهترین تحلیل ها را ارائه داده و سود زیادی را رقم بزنند. به نظر شما تریدر ها چه جایگاهی در دنیای ارز دیجیتال دارند؟ در ادامه با ما همراه باشید.

تریدر

تریدر کیست؟

ارزهای دیجیتال مفاهیم جدیدی را ایجاد نمودند و سبک جدیدی از دارایی و سرمایه را برای ما تعریف کردند. تریدر یا معامله گر تخصصی است که فرد برای خود و یا برای دیگران اقدام به خرید و فروش و معامله در بازارهای مالی دنیا می نماید. هدف نهایی از چنین فعالیتی کسب بیشترین سود و درآمد در کوتاه ترین زمان ممکن است.

تریدر ها در طول مدت زمان فعالیت خود به یک استراتژی اختصاصی می رسند و در حقیقت برای خود یک سبک و مدل واحد تعریف می کنند. فرکانس ها، سیگنال ها و الگوریتم ها دنیای کریپتوکارنسی هر لحظه در حال تغییر و تحول هستند. به عبارت دیگر با دنیایی روبرو هستیم که پیش بینی وضعیت آینده ی آن چندان آسان نیست و در این میان معامله گران حرفه ای همواره در تلاشند که تحلیل هایی درست تر و منطقی تر ارائه دهند.

در نظر داشته باشید که تمامی نوسانات ارز دیجیتال برای تریدر ها معنادار است و آنها از سقوط و صعود قیمت ها نهایت بهره را می برند. شاید به نوعی بتوان گفت تریدر ها سبکی نوین از سرمایه گذاری را تعریف کرده اند که ریسک های احتمالی را به پایین ترین سطح ممکن می رساند و بازدهی آن در مدت زمانی کوتاه تر نمایان می شود. چنانچه بخواهید به دنیای بازار های مالی قدم بگذارید بسیار ضروری است که با مفاهیم پایه و ساز و کار های موجود در آن آشنا باشید. در غیر این صورت با مشکلات و موانع زیادی روبرو خواهید شد که ادامه ی این مسیر را برای شما دشوار تر می کنند.

انواع تریدر 

تریدر ها را از جهات گوناگونی می توان مورد نقد و بررسی قرار داد. به عبارت دیگر تریدر ها عملکرد و سبک های مختلفی را دارا هستند که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

تریدر اسکالپر ( Scalper )

این دسته از تریدر ها یک هدف بسیار مهم را دنبال می کنند و آن کسب بیشترین سود در کوتاه ترین زمان ممکن است. در واقع کسب سود فوری مهمترین هدف آنهاست. اسکالپر ها ممکن است در طول روز به چندین معامله ی سنگین دست بزنند و به دنبال کسب سود باشند. شاید بتوان گت اسکالپر ها بیشترین مدیریت ریسک را دارا می باشند و قدرت ریسک پذیری آنها فوق العاده است.

تریدر روزانه ( Day Trader )

این دسته از تریدر ها به صورت روزانه و مداوم ولی آهسته تر و حساب شده تر از اسکالپرها اقدام به معامله می کنند. آنها کار خود را در ابتدای روز کاری آغاز می کنند و تنها در یک شاخه ی خاص به معامله می پردازند. در نهایت در پایان روز کاری معاملات خود را به اتمام می رسانند و می بندند. به همین دلیل هم معمولا سود بیشتری را نسبت به اسکالپر ها از معاملات خود کسب می کنند.

ترند تریدر ( Trend Trader )

ترند از نظر لغوی به معنای روند است. این دسته از تریدر ها همسو با روند بازار حرکت می کنند و بر اساس آن تصمیم می گیرند. برای این تریدر ها هنگامی که روند بازار صعودی باشد، بهترین زمان معامله است. ولی اگر روند بازار نزولی بود، به این معناست که باید سریع تر برای فروش دارایی های خود اقدام نمایند.

SWING TRADER

این دسته از تریدر ها آهسته و محتاطانه تر عمل می کنند. برای مثال ممکن است مدت زمانی که برای معاملات خود در نظر می گیرند، گاها تا یک هفته نیز طول بکشد. آنها با دقت بالایی تمامی نوسانات و تغییرات بازار را دنبال می کنند و ارزیابی آنها بیشتر مبتنی بر نمودار ها و نرم افزارهاست.

Position trader

این دسته از تریدر ها به عنوان تریدر های بلندمدت و حسابگر شناخته می شوند. شاید تعجب برانگیز باشد ولی برخی معاملات آنها ممکن است برای یک ماه و شاید یک سال طول بکشد. به عقیده ی کارشناسان این دسته از تریدر ها در عمل بیشتر شبیه سرمایه گذاران عمل می کنند و به دنبال کسب بالاترین سود در بلندمدت هستند.

روش های تحلیل تریدر ها

مهارت تحلیل برای تریدر ها بسیار حائز اهمیت است. به طوری که بدون تحلیل صحیح به هیچ وجه نمی توانند به نتایج درستی دست بیابند. به طور کلی در دنیای ارز دیجیتال با دو نوع روش تحلیل روبرو هستیم که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.

تحلیل تکنیکال

مهم ترین اصلی که در تحلیل تکنیکال به آن توجه می شود نوسانات و وضعیت قیمت ها در گذشته است. در تحلیل تکنیکال با توجه به اطلاعات قیمت ها در گذشته برای پیش بینی وضعیت قیمت ها در آینده استفاده می شود. برای مثال چنانچه قیمت و ارزش یک ارز دیجیتال در گذشته بالاتر و بیشتر باشد به احتمال زیاد این ارزش و افزایش قیمت نیز در آینده ادامه دارد.

تحلیل فاندامنتال

در روش تحلیل فاندامنتال که به تحلیل بنیادی شناخته می شود، متخصصان و تریدر ها از روش بالا به پایین به قضیه نگاه می کنند. در واقع از کل به جزء می رسند. آنها تمامی متغیر های اقتصادی، مالی و حتی اجتماعی موجود را که می تواند در قیمت ارزهای دیجیتال تاثیرگذار باشد با دقت هرچه تمام بررسی کرده و به یک جمع بندی دقیق و واحد می رسند. آنگاه با تکیه بر دانش و تخصص خود می توانند شرایط موجود را ارزیابی کرده و برای معامله تصمیم گیری کنند.

تریدر

انجام مشاوره حقوقی 

جهانی که امروز پیش روی ماست با سرعت و شتابی باورنکردنی در حال تغییر و تحول است. در عصر جدید شاهد مشاغل و تکنولوژی هایی هستیم که تا پیش از این نه تعریف شده بود و نه رد پایی از آن وجود داشت. تریدر ها با تکیه بر دانش و تخصص خود می توانند بهترین زمان را برای معاملات انتخاب کرده و با حداقل ضرر ممکن اقدام نمایند.

دنیای کریپتوکارنسی ساز و کار های گوناگونی را برای کسب سود افراد در نظر گرفته است. هر یک از این روش ها همانند اهرمی است که به شما کمک می کند موفقیت های جدید تری را تجربه کنید و این امر مستلزم آن است که به یک اصل بسیار مهم همواره توجه داشته باشید و آن کسب آگاهی است.

برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره تخصصی در این زمینه می توانید با مجموعه ی دکتر امیر جوادی در ارتباط باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *