رمزارز جعلی یکی از روش های کلاهبرداری ارز دیجیتال است که از طریق معامله ی رمزارز های بی ارزش و یا رمزارز هایی که وجود خارجی ندارند صورت می پذیرد. شاید اغراق نباشد اگر بگوییم بازار ارز دیجیتال با شتابی باور نکردنی سرمایه گذاران را به سوی خود جذب می کند. هر چند در ماه های اخیر شاهد نوسانات بسیار چشمگیری در این حوزه بوده ایم. اما سودی که در ورای دنیای کریپتوکارنسی وجود دارد، وسوسه انگیز و جذاب است. طمع کاربران همان نقطه ی شکستیست که مجرمین را به سوی مقاصد مجرمانه  سوق می دهد و به اهداف خود دست می یابند.

بیشترین جرمی که در این حوزه به چشم می خورد کلاهبرداری ارز دیجیتال است. گاه برخی از این جرایم چنان پیچیده و سازمان یافته اند که یافتن ردپای مجرمین به هیچ وجه آسان نیست. بنابراین توصیه می کنیم قبل از ورود به این حوزه دانش و اطلاعات کافی کسب کنید و مشاوره با افراد آگاه و متخصص را فراموش نکنید. بسیاری از قربانیان کینگ مانی که در جمع حدود 4500 میلیارد سرمایه ی خود را از دست داده اند قربانی وعده های فریبنده ی مجرمان شدند. در ادامه با ما همراه باشید.

رمزارز جعلی

رمزارز جعلی به چه معناست؟

رمزارز جعلی از هیچگونه ارزش ،اعتبار، ثبات و امنیتی برخوردار نیست و فرصتیست برای کلاهبرداران تا از این طریق بتوانند قربانیان خود را فریب دهند. هیچ شبکه ی بلاکچینی از رمزارز های جعلی پشتیبانی نمی کند و از آنجایی که فاقد ماهیت فیزیکی هستند تشخیص آنها بسیار دشوار است. ارزش و اعتبار یک رمزارز از ساز و کار هایی تبعیت می کند که به مرور زمان نمایان می گردد.

رمزارز ها شبکه ای پیچیده و گسترده هستند که بر روی بستر هایی همانند شبکه ی بلاکچین شکل می گیرند. پاره ای ویژگی های ذاتی برای هر رمزارز مورد نیاز است تا بتوان در باب اعتبار و ارزش آن سخن گفت. در غیر این صورت با یک رمزارز جعلی مواجه هستیم که نه تنها هیچ ارزشی ندارد بلکه می تواند ما را فریب دهد. شاید بتوان گفت پیدایش رمزارز ها پاسخی بود به عطش سیری ناپذیر طمع در انسان ها. کافیست نگاهی به حوزه های مختلف سرمایه گذاری داشته باشیم. ملک، بورس، سکه، طلا و رمزارز همه و همه به منظور جذب سرمایه گذاران بیشتر پدید آمده اند.

در این میان بازار رمزارز ها رشد منحصر به فردی را تجربه کرد. در بررسی علل موفقیت این حوزه نکات قابل توجهی زیادی به چشم می خورد. اما شاید بتوان گفت سود دهی و بازدهی فوق العاده ی این حوزه در جذب سرمایه گذاران تأثیر بسیار زیادی داشته است. بیشتر پروژه های رمزارز جعلی نیز دقیقا از همین مسأله سوءاستفاده کردند و مانورهای آنها بر روی سوددهی بیشتر و تطمیع کاربران متمرکز بوده است.

کلاهبرداری ارز دیجیتال 

فضای کریپتوکارنسی برای ارتکاب جرایمی نظیر  کلاهبرداری ارز دیجیتال بسیار ایده آل است. نگاهی به عناصر جرم کلاهبرداری داشته باشیم. از نظر قانونی کلاهبرداری به معنی فریب افراد از طریق توسل به وسایل و روش های متقلبانه به منظور فریب تحصیل اموال و دارایی های قربانیان می باشد. قطعا فریب قربانیان با طمع آنها ارتباط مستقیمی دارد. حال بازگزدیم به فضای ارز دیجیتال و چند ویژگی های مهم آن را مرور کنیم. غیرمتمرکز بودن، عدم وجود قوانین منسجم و مصوب، امکان ایجاد و توسعه ی رمزارز های جدید،

علاونه بر این اینترنت و فضای مجازی بستریست که می توان پشت آن پنهان ماند. بیشتر  قربانیانی که گرفتار رمزارز جعلی شده اند یا از ناحیه ی عدم آگاهی خود صدمه دیده اند و یا از طریق طمع در دام کلاهبرداران گرفتار شده اند. این یک حقیقت محض است که کلاهبرداران در هر ثانیه به دنبال پیدا کردن شیوه هایی نوین و آسان برای دستیابی به اهداف مجرمانه ی خود هستند. دنیای ارز دیجیتال رمزآلود پیچیده و ناشنخته است و بسیار وسوسه انگیز. کافیست یک رمز ارز جعلی را وعده های دروغین ارائه کنند. همانند تجربه ای که در رابطه با کینگ مانی رقم خورد.  البته گرفتار شدن در دام کلاهبرداران مختص تازه واردان نیست و گاه افراد بسیار حرفه ای نیز ممکن است قربانی شوند.

توکن های تقلبی 

مراقب توکن های تقلبی باشید. توکن ها بسیار وسوسه انگیز هستند و هر فردی به راحتی می تواند آنها را ایجاد کند. ساختار توکن ها نسبت به رمزارز ها ساده تر است و شبکه های بلاکچین اختصاصی ندارند. به همین دلیل در مدت زمان بسیار کوتاهی می توان توکن های تقلبی تولید نمود. ارزش و اعتبار این توکن ها در عمل صر است و تنها چیزی که به آن هویت کاذب می بخشد، تبلیغات و وعده های است که سازندگان این توکن های تقلبی عنوان می کنند. در رابطه با رمزارز ها قضیه کمی پیچیده تر است. برخلاف صورت ماجرا پیاده سازی آن در عمل ساده است و با رسانه هایی که در حال حاضر وجود دارد می توان افراد و سرمایه های زیادی را جذب نمود.

حالا کافیست برای این توکن ها و رمرزارز های جعلی صف ببندید و حتی به صرافی های ارز دیجیتال نیز ورود کنند. در شرایطی که تقاضا بالا باشد طبیعتا تشحیص صحت و اصالت چنین مواردی دشوار تر خواهد بود. چرا که معاملات در کسری از ثانیه صورت می پذیرند و فرصتی برای تحقیق و سوال بیشتر نیست.

8 نکته برای جلوگیری از به دام افتادن در تله ی رمزارز جعلی 

  • هرگز به رمزارزها و توکن های ناشناخته اعتماد نکنید.
  • تمام سرمایه ی خود را تزریق نکنید.
  • می توانید به صورت همزمان در زمینه ی چند رمزارز مختل سرمایه گذاری کرده و نتایج را بسنجید.
  • با افراد آگاه و متخصص مشورت کنید.
  • به تبلیغات های اینترنتی اعتماد نکنید.
  • برای معاملات خود به سراغ صرافی های معتبر بروید.
  • تحقیق و پرس و جو را فراموش نکنید.
  • عجله نکنید.

رمزارز جعلی

انجام مشاوره حقوقی 

بیت کوین تحول عظیمی در شکل و نحوه ی سرمایه گذاری بشر به وجود آورد و به دنبال آن سبک جدیدی از سرمایه گذاری در دنیا مطرح گردید. بسیاری از افراد جذب بازار ارز دیجیتال شدند و طولی نگذشت که شاهد هزاران رمزارز مختلف در این حوزه بودیم. رمزارز هایی که قیمت آنها به شدت در نوسان بود و در بیشتر موارد از نوسانات بیت کوین تأثیر می پذیرفت. بیشتر این رمزارز ها در آغاز معرفی خود با قیمت های بسیار پایین عرضه می شدند و سپس یک شبه قیمت آنها افزایش می یافت. بدیهی است که سود سرشاری به صاحبان آن می رسید و این بازی سالهاست ادامه دارد.

احتمالا نام رمزارز کینگ مانی به گوش شما خورده باشد. نمونه ای از یک رمزارز جعلی که سرمایه های زیادی را بلعید و یک شبه بر باد داد. در دنیای کریپتوکارنسی ارزش و اعتباری که هویت یک رمزارز را تشکیل می دهد شاید در نگاه اول چندان قابل تشخیص نباشد. در حقیقت به همان میزان که دنیای ارز دیجیتال رشد می کند و بزرگ تر می شود، به همان میزان هم بایستی مراقب دام ها و تله های مجرمین بود. چرا که ویژگی های ذاتی حوزه ی رمزارز ها در کنار تمامی نکات مثبت آن سبب شده تا بهشتی برای تبهکاران و مجرمین باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام مشاوره حقوقی تخصصی در این زمینه می توانید با مجموعه ی دکتر امیر جوادی در ارتباط باشید.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *